jaaaaa Rich Media | Men in Green - We do display
Display / Rich Media

Rich Media Video Ads

Bijna elke online campagne is tegenwoordig ondersteund met videomateriaal, vaak als pre-rolls binnen youtube of bijvoorbeeld met zo'n vette Instagram Story. Maar wist je dat je er ook heel toffe dingen mee kunt doen binnen je bannercampagne? Wij zien video als een belangrijk onderdeel van moderne display campagnes. Daarom hebben we onze eigen videoproductie studio om de video’s zo te bewerken dat ze uitstekend binnen je display campagne passen.

Contact

Rich Media en Video

Het verschil tussen banners en Rich Media is de inhoud van je banner. Rich Media uitingen hebben vaak iets speciaals, bijvoorbeeld een video die je kunt bekijken of een interactie. De V-Paid van Belle en het Beest is een goed voorbeeld van een Rich Media uiting.

Veel bedrijven zijn tegenwoordig al in het bezit van tof video materiaal, bijvoorbeeld voor pre-rolls of Instagram Stories. Dit video-materiaal kunnen wij gebruiken en heel divers verwerken binnen bannercampagnes. We kunnen het bijvoorbeeld integreren in reguliere banners, binnen billboards of zelfs binnen een interscroller. Genoeg mogelijkheden!

Natuurlijk zijn Rich Media of Video advertenties niet voor elke campagne weggelegd, daarom doen we ook nog veel meer. Zoals Reguliere banners, Dynamische banners, Interactieve banners, Interscroller, Instagram Stories, Facebook Canvas Ad, Digital Out-of-Home,

Ben je benieuwd hoe Rich Media binnen je campagne past, schroom dan niet om dat aan ons te laten weten via het contactformulier. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden en kunnen ook meedenken over de verdere invulling van je campagnes.

Rich Media /

Voorbeelden

640
360
Rich Media /

Neem contact op

Al overtuigd?

We willen jou ook dolgraag helpen met je rich media uitingen, als je ons even een bericht stuurt of contact zoekt via hello@meningreen.nl helpen we je graag verder. Die mailtjes worden namelijk direct doorgestuurd naar Denise en David. Vol verwachting liggen ze 24/7 naast hun mailbox, dus de kans dat ze snel reageren is groot. Meestal al binnen een half uurtje!

hello@meningreen.nl
+31 (0)35 77 308 69

Yay, je mail is onderweg naar David en Denise
Oeps, je e-mailadres klopt niet