jaaaaa Interscroller | Men in Green - We do display
Display / Interscroller

Interscroller

Ken je deze nieuwe Rich Media uitingen al? Het is een combinatie tussen twee zeer populaire high impact formaten; de interstitial en de scroller-ad. Door de unieke manier waarop de uiting in beeld komt geeft dit de kans om de bezoeker te verrassen.

Contact

Doe maar lekker scrollen

Deze toffe Rich Media uiting is super flexibel. Afhankelijk van de positie waar het wordt geserveerd past de uiting zich aan om zo altijd optimaal de content te serveren. Op deze manier kun je de interscroller dus op heel veel verschillende plekken serveren, wat ten goede kan komen voor je campagne.

De interscroller heeft alle kenmerken van een goede Rich Media uiting, zo is er de vrijheid om alles te animeren, zijn er mogelijkheden voor interactie en kun je er video aan toevoegen.

Vanuit een creatief point-of-view biedt deze uiting ook enorm veel kansen. Je kunt namelijk afvangen op welk moment de uiting zichtbaar is voor de bezoeker. Door hier slim op in te spelen kun je precies op het juiste moment de aandacht vragen van de gebruiker. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de animatie en/of een video te laten afspelen op het moment dat de uiting in beeld is.

Zo’n interscroller is natuurlijk tof, maar er is nog veel meer mogelijk binnen je campagne. Er zijn namelijk tal van verschillende type advertenties, zoals Reguliere banners, Dynamische banners, Interactieve banners, Rich Media, Instagram Stories, Facebook Canvas Ad, Digital Out-of-Home,

Wij denken graag met je mee over hoe jij je campagne het beste kunt invullen. Je kunt uiteraard ook zelf een kijkje nemen op onze casepagina. Hier vind je verschillende campagnes en mogelijkheden.

Interscroller /

Voorbeelden

Interscroller /

Neem contact op

Al overtuigd?

We willen jou ook dolgraag helpen met je Interscroller, als je ons even een bericht stuurt of contact zoekt via hello@meningreen.nl helpen we je graag verder. Die mailtjes worden namelijk direct doorgestuurd naar Denise en David. Vol verwachting liggen ze 24/7 naast hun mailbox, dus de kans dat ze snel reageren is groot. Meestal al binnen een half uurtje!

hello@meningreen.nl
+31 (0)35 77 308 69

Yay, je mail is onderweg naar David en Denise
Oeps, je e-mailadres klopt niet