Display / Interactive

Interactieve banners

Je kunt binnen bannercampagnes veel meer dan alleen maar content tonen, zo is het ook mogelijk om je campagne met unieke interacties kracht bij te zetten. Deze interactie kun je weer doormeten zodat je je bezoekers nóg beter kunt leren kennen.

Contact

Fun, games, quizzes… in banners!

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het verwerken in een banner, dit geldt zeker voor interactie. Laat je gebruikers spelen met je merk of help ze alvast een stukje op weg binnen functionaliteiten van je webshop. Zo hadden we voor bol.com een leuke interactie gemaakt waar bezoekers op leuke wijze de eerste twee stappen van de cadeauvinder invullen.

Natuurlijk zijn interacties als een quiz of een eerste stap uit een functionaliteit op je website zeer voor de hand liggend. Maar je kunt ook nog verder gaan, door bijvoorbeeld een complete game in je banner campagne te verwerken. Dit hebben wij onder andere gedaan ter promotie van de Disney film Finding Dory.

Interactieve banners zijn natuurlijk de crème de la crème van de bannercampagnes, maar ook voor andere dingen kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld Reguliere banners, Dynamische banners, Rich Media, Interscroller, Instagram Stories, Facebook Canvas Ad, Digital Out-of-Home,

Sluiten interactieve banners niet naadloos aan op je campagne of wil je meer te weten komen over campagne mogelijkheden, neem dan een kijkje op onze casepagina.

Interactive /

Voorbeelden

970
250
970
500
Interactive /

Neem contact op

Al overtuigd?

We willen jou ook dolgraag helpen met je interactieve banners, als je ons even een bericht stuurt of contact zoekt via hello@meningreen.nl helpen we je graag verder. Die mailtjes worden namelijk direct doorgestuurd naar Denise en David. Vol verwachting liggen ze 24/7 naast hun mailbox, dus de kans dat ze snel reageren is groot. Meestal al binnen een half uurtje!

hello@meningreen.nl
+31 (0)35 77 308 69

Yay, je mail is onderweg naar David en Denise
Oeps, je e-mailadres klopt niet