Recent werk

Werk / nieuw

Digital out of Home

Vind het perfecte cadeau voor jouw valentijn!

Er wordt proactief en creatief meegedacht, waarbij Men in Green altijd openstaat voor een nieuwe (dynamic of rich media) uitdaging! Dit maakt de samenwerking erg plezierig

Esther Elberse / Sr. Online Marketeer

Interactieve Video APTO

In opdracht van Dept ontwikkelden we high impact APTO met Synced video én layer om de toffe achtbanen van Walibi in de spotlight te zetten. De campagne bleek enorm succesvol en is twee jaar op rij ingezet. Tevens wonnen we met deze uiting de Gouden SpinAward in de categorie “Banner” (Trrrots!).

Fulltime Levensgenieter

Door mee te spelen met de Staatsloterij, maak je kans om fulltime levensgenieter te worden! Om dit zonnige toekomstperspectief onder de aandacht te brengen, nemen wij deze trekkingen dan ook met alle liefde voor onze rekening.

Er wordt proactief en creatief meegedacht, waarbij Men in Green altijd openstaat voor een nieuwe (dynamic of rich media) uitdaging! Dit maakt de samenwerking erg plezierig.

Jochem Warnaar / Digital Marketeer
Over ons /

Werkwijze

Display Advertising op een ander niveau

Wij willen jou graag laten zien dat de manier van werken bepalend is voor de kwaliteit van een display campagne. Iedereen die wel eens een display campagne heeft gelanceerd kent de klappen van de zweep. Het komt altijd als laatst, moest gisteren af en is een belangrijk gedeelte van de algehele campagne.

Eerlijk & transparant

Vaste productiekosten en transparant in alles wat we doen.

Snel & secuur

Tot op de pixel perfect met onze eigen QA.

Flexibel & meedenkend

Stretchen tot het maximale en rennen als dat nodig is.

We zijn certified

Iedereen bij ons, voor DoubleClick van Google

Contact

We gotta talk..

We kunnen je helpen met al je display campagnes. Met oog voor detail, snelheid en service produceren wij dagelijks banners, rich media, video en digital out-of-home uitingen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je gewoon zin in een bakkie leut of een borrel? Neem dan contact met ons op... of nee weet je, laat ons gewoon lekker jou bellen!

hello@meningreen.nl

+31 (0)35 77 308 69

Yay, we gaan je hartstikke bellen!
OVER ONS /

Onze klanten

Toto

Het is erg prettig om zeer snel te kunnen schakelen, daarnaast komt Men in Green doorlopend en proactief met input wat betreft visuals, content en call-to-actions.

Eric Waardenburg / Online Marketing Manager

PostNL

Na een lange zoektocht op het gebied van design zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij MIG. Dit bevalt de afgelopen jaren zeer goed. Ze zijn altijd bereid dat stapje extra te doen voor ons. Dit maakt ze uniek in de markt.

Daarnaast heeft MIG de allerbeste en leukste projectmanager van de wereld. Waardoor elk project een feest is.

Michel Bodaan / Online Media Manager

Landal GreenParks

Ik werk al jaren samen met Men in Green naar volle tevredenheid. De betrokkenheid, flexibiliteit en snelheid maken Men in Green een toppartij om mee samen te werken.

Youri Harmsen / Digital Media Specialist

Prominent

Relaxte club talentvolle mensen, daarmee passen ze direct perfect bij ons merk. Komen afspraken na en kunnen goed onder druk presteren. Voor een retailer als ons is het erg prettig om met Men in Green samen te werken.

Een typisch voorbeeld van een bedrijf dat ontzorgt en waar je op kunt rekenen wanneer je iets snel of nog op het laatste moment voor elkaar moet hebben.

Chiel Menthen / Online Marketeer

MTV

Fijne groep mensen die altijd voor je klaarstaan en met je meedenken!

Justin Queen / Project Manager creative

BrandDeli

Met MIG werk ik altijd met plezier samen. De heren zijn creatief, werken snel & efficiënt en zijn altijd servicegericht! Zelfs met last minute verzoeken kun je altijd bij ze terecht.

MIG staat voor kwaliteit, expertise en goede service.  Overall dus een hele fijne partij om mee samen te werken!

Bianca Cameron / Brand Partnerships

Eurail

Men in Green is top! Samenwerking is prettig, communicatie verloopt vlot en de visuals zijn stunning.

Cat Hai Chiem / International Marketer

Dept

Ik ken Men in Green al heel lang en altijd als ik banners nodig heb (ongeacht waar ik werkzaam ben) kom ik bij ze uit. Simpel omdat het fijn samenwerken is voor een goede prijs en een goed resultaat. Heb je banners nodig? Ga dan naar Men in Green!

Matthijs Idema / Account Manager

Bol.com

Men in Green zijn onze display collega’s op afstand en rennen altijd enthousiast met ons mee om onze deadlines te behalen. Er wordt proactief en creatief meegedacht, waarbij Men in Green altijd openstaat voor een nieuwe (dynamic of rich media) uitdaging! Dit maakt de samenwerking erg plezierig

Esther Elberse / Sr. Online Marketeer Innovatie