jaaaaa Facebook | Men in Green - We do display
Display / Facebook

Facebook Canvas Ad

Binnen Facebook kun je bezoekers de full experience van je merk geven via de Facebook Canvas Ad. De Facebook Canvas Ad ziet er uit als een normale Facebook advertentie maar geeft de mogelijkheid om de advertentie te openen in een volledig scherm. Zodra de advertentie volledig geopend is zijn er een tal van rijke mogelijkheden om je content te tonen.

Contact

Niet alleen video

De Facebook Canvas Ad kunnen we helemaal tailor-made inrichten. Zo kunnen we een combinatie maken van panoramafoto's, fullscreen video en een product slider. De Facebook Canvas is de uitgelezen mogelijkheid om je merk of product op unieke wijze onder de aandacht te brengen.

Door creatief om te gaan met de Facebook Canvas Ad kun je ook hele leuke interacties verwerken in de advertentie. Zo zou je de gallery kunnen gebruiken om verschillende product videos binnen de advertentie te laten zien.

Zo’n Facebook Canvas Ad kun je prima laten aansluiten met de rest van je display campagne, en daar kunnen we je ook mee helpen. Eigenlijk maken we alles wat maar in een display campagne past, zoals Reguliere banners, Dynamische banners, Interactieve banners, Rich Media, Interscroller, Instagram Stories, Digital Out-of-Home,

Wil je weten wat we nog meer kunnen en voor wie we werken? Bekijk dan onze cases of neem contact met ons op.

Facebook /

Voorbeelden

Facebook /

Neem contact op

Al overtuigd?

We willen jou ook dolgraag helpen met je Facebook Canvas Ad, als je ons even een bericht stuurt of contact zoekt via hello@meningreen.nl helpen we je graag verder. Die mailtjes worden namelijk direct doorgestuurd naar Denise en David. Vol verwachting liggen ze 24/7 naast hun mailbox, dus de kans dat ze snel reageren is groot. Meestal al binnen een half uurtje!

hello@meningreen.nl
+31 (0)35 77 308 69

Yay, je mail is onderweg naar David en Denise
Oeps, je e-mailadres klopt niet