jaaaaa Dynamic Content | Men in Green - We do display
Display / Dynamic Content

Dynamische banners

Bij dynamische banners wordt de inhoud en look-and-feel van je banner bepaald door informatie uit een feed en het gedrag van de gebruiker. Dynamische banners bieden de mogelijkheid om ├ęcht de kracht van retargeting volledig te benutten. Je kunt bijvoorbeeld de bezoekers van je website de content laten zien die ze zojuist hadden bekeken. Maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld elke dag een ander product tonen, honderden verschillende call-to-actions testen of de top tien producten uit je webshop laten zien.

Contact

Slimme dynamische content

Aan de hand van een feed worden de verschillende elementen van de banner gevuld. De banners zijn zo slim opgebouwd dat er automatisch voor wordt gezorgd dat alle afbeeldingen en teksten precies op de perfecte manier geschaald en geplaatst worden.

Creatief en dynamisch

Met dynamische banners kun je zelfs nog een stapje verder gaan. Je kunt bijvoorbeeld bepaalde animaties en functionaliteiten in je banners aan- en uitzetten via je feed. Op die manier leer je nog beter hoe je het beste jouw doelgroep kunt aanspreken.

Dynamische banners zijn natuurlijk tof, maar we geloven niet in een one-size-fits-all. Daarom maken we ook andere uitingen, zoals Reguliere banners, Interactieve banners, Rich Media, Interscroller, Instagram Stories, Facebook Canvas Ad, Digital Out-of-Home,

Hoewel dynamische banners je campagne naar een hoger level tillen, zijn de opties om je campagne in te vullen eindeloos. Ben je benieuwd hoe je het meeste uit je campagne haalt en wat je hiervoor nodig hebt? Neem contact met ons op of vul ons contactformulier en vraag maar raak!

Dynamic Content /

Voorbeelden

970
250
Dynamic Content /

Neem contact op

Al overtuigd?

We willen jou ook dolgraag helpen met je dynamische banner campagnes, als je ons even een bericht stuurt of contact zoekt via hello@meningreen.nl helpen we je graag verder. Die mailtjes worden namelijk direct doorgestuurd naar Denise en David. Vol verwachting liggen ze 24/7 naast hun mailbox, dus de kans dat ze snel reageren is groot. Meestal al binnen een half uurtje!

hello@meningreen.nl
+31 (0)35 77 308 69

Yay, je mail is onderweg naar David en Denise
Oeps, je e-mailadres klopt niet