CASES / DEPT / WALIBI

Lost Gravity

In opdracht van Dept ontwikkelden we high impact APTO met Synced video én layer om de toffe achtbanen van Walibi in de spotlight te zetten. De campagne bleek enorm succesvol en is twee jaar op rij ingezet. Tevens wonnen we met deze uiting de Gouden SpinAward in de categorie “Banner” (Trrrots!).

Omdat het zo heerlijk positief is, citeren we graag de jury van de SpinAwards nog even:

Zowel op techniek als op interactie heeft deze take-over de benchmark in ons vak naar een hoger niveau getild. Een perfect voorbeeld van een SpinAward waardige case in deze oer-categorie. Een meer dan terechte winnaar van goud!

Walibi /

APTO

APTO
+ Synced Video

De APTO draaide 14 dagen op 75 titels in Nederland, binnen een brede doelgroep voor zoveel mogelijk uniek bereik (750K gebruikers).

Walibi /

Video Ads

970
250
300
250
Walibi /

Werkwijze

Werkwijze

Het doel van de campagne was om een zo groot mogelijk publiek te bereiken met een enorm impactvolle uiting. Samen met Dept kozen we daarom voor een Automated Page TakeOver, waarin verschillende video’s van razendsnelle thrillrides te zien waren. We gebruikten verschillende video’s en deden edits om alles mooi aan te laten sluiten op elke resolutie.

De campagne was zo succesvol, dat deze met wat minimale tweaks nogmaals in gezet is in 2018.