CASES / Toto / WK2018

Koning Toto

“Yo, Royston Drenthe hierrrr...”.

Wie heeft hem niet gehoord, de rap van Royston tijdens het WK 2018. Voor Toto waren wij verantwoordelijk voor de gehele online campagne van “Koning Toto” waarbij we onder andere alle reguliere en dynamische banners, Rich Media en Digital Out-of-Home voor onze rekening namen.

Dit heerlijke 1-2’tje tussen ons en Toto zorgde voor een enorm succesvolle online campagne. Keihard in de kruising kunnen we wel zeggen ;-)

Toto /

Video APTO’s

HPTO

Om Koning Toto écht in de spotlights te zetten, hebben we gekozen voor een high impact APTO met synced video.

Zodra de gebruiker met de muis over de uiting heen gaat reageert Royston daarop en steekt zijn handen als een echte koning in de lucht.

Voor de finale ontwikkelden wij een extra variant, waarbij we ervoor kozen de beelden uit de commercial te gebruiken en lag de focus meer op de twee finalisten, Frankrijk en Kroatië!

Koning Toto /

Reguliere formaten

368
300
Toto /

Werkwijze

Werkwijze

Het samenwerken met verschillende bureaus aan één campagne kan een uitdaging zijn. Middels een uitgebreide kickoff meeting en door al in een vroeg stadium met elkaar te schakelen over de benodigde assets, konden we ervoor zorgen dat alles geheel volgens plan verliep.

Tijdens de campagne stonden er wekelijkse calls gepland om de status te bespreken. Deze calls hebben als resultaat gehad dat Toto en alle betrokken bureaus op één lijn bleven en was er sprake van een goed samenspel.