CASES / Rituals / Cosmetics

Rituals Sakura

Geïnspireerd door de Japanse traditie van het vieren van de bloeiende “Cherry Blossoms”, ontwikkelde Rituals de Sakura collectie. Zo voelt elke dag als een nieuw begin!

Om deze heerlijke collectie te promoten, produceerden wij een internationale online campagne in 6 verschillende talen. En oh, oh, oh, wat ruiken we nu lekker!

Rituals Sakura /

Interactieve banners

Mobile ShakeAd

Een echte eye-catcher binnen deze campagne was de Mobile ShakeAd, waarin we gebruikers vroegen de telefoon te schudden en zo de bloesem van het scherm te laten waaien. Onder de bloesem was daarna de collectie te zien, inclusief een call-to-action om meer te weten te komen over de Sakura collectie.

Wil je de shake-ad ook eens bekijken? Vul onderstaand je mobiele telefoonnummer in, dan sturen we het via een SMS naar je toe.

De preview is verstuurd naar je mobiel
Rituals Sakura /

IAB Formaten

320
240
320
100
320
480
Rituals Sakura /

Werkwijze

Werkwijze

Voor Rituals was het erg belangrijk de ads in verschillende landen en binnen verschillende platformen op te leveren. Tevens wilden zij graag opvallen met een aantal eye-catchers, zoals de Shake Ad.

Middels een gestroomlijnd productie-proces konden wij op korte termijn veel formaten en varianten opleveren waaronder verschillende fluid en non-fluid Shake Ads.