CASES / Prominent / Retail

Upgradepakketten

Bij Prominent is het mogelijk helemaal zelf jouw ideale relaxstoel samen te stellen. Ga je bijvoorbeeld voor die heerlijke massage-opties of wil je liever die USB aansluiting, zodat je tijdens het relaxen kunt genieten van je favoriete golden oldie? Ach weet je wat, het kan natuurlijk ook allebei!

Om het brede scala aan mogelijkheden te laten zien, ontwikkelden wij interactieve banners in verschillende formaten en 2 verschillende versies (man en vrouw).

Relaxte club talentvolle mensen, daarmee passen ze direct perfect bij ons merk. Komen afspraken na en kunnen goed onder druk presteren. Voor een retailer als ons is het erg prettig om met Men in Green samen te werken.

Chiel Menthen / Online Marketeer
Prominent /

Interactieve banners

Ontdek de opties

Voor de Upgradepaketten-campagne van Prominent bedachten en ontwikkelden we interactieve banners waarbij de bezoeker de verschillende opties van de relaxstoelen konden ontdekken. Door het navigeren over de verschillende 'hotspots' wordt er ingezoomd op het betreffende onderdeel waarbij de optie in kwestie werd uitgelicht.

Een leuke en interactieve manier om de doelgroep kennis te laten maken met alle mogelijkheden die Prominent te bieden heeft op het gebied van relaxstoelen.

Prominent /

Reguliere formaten

300
250
300
250
970
500
Prominent /

Werkwijze

Werkwijze

Om alle verschillende opties van de relaxstoelen in de spotlights te zetten, vroeg Prominent ons om een concept te bedenken en uit te werken.

Uiteindelijk hebben we twee varianten gemaakt, rekening houdend met de technische specificaties van Adform.