CASES / MTV / Television

Ex on the Beach: DD

In opdracht van MTV produceerden wij o.a. Banners, Facebook Video’s, Instragram Stories en Pre-rolls om het nieuwe, wederom weer heerlijk glijerige, seizoen Ex on the Beach: Double Dutch te promoten.

Men in Green bestaat uit een fijne groep mensen die altijd voor je klaarstaan en met je meedenken.

Justin Queen / Project Manager Creative
Ex on the Beach /

Instagram Stories

Een lekker verhaal

Smeuig tot op de bodem natuurlijk, dat Ex on the Beach: Double Dutch. Zaak dus om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap dat het nieuwe seizoek gaat starten! Hiervoor maakten wij meerdere Instagram Stories (portrait video’s) waar het vooral belangrijk was de nadruk te leggen op de key-art en de tune-in.

Yay, we gaan je hartstikke bellen!
Ex on the Beach /

Reguliere Banners

320
50
320
100
300
250
Ex on the Beach /

Werkwijze

Werkwijze

De EOTB campagne liep in Nederland en België en was onderverdeeld in verschillende doelgroepen (Man en Vrouw). Dit betekende een aanlevering voor verschillende platformen en daarmee verschillende specificaties. Zodra we klaar waren leverden we bij MTV verschillende pakketjes op om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Daarnaast produceerden we voor deze campagne videomateriaal en werd deze onder andere ingezet op social (Facebook en Instagram). Gezien we ook verantwoordelijk waren voor de banners konden we alle animaties mooi op elkaar aansluiten.