CASES / DEPT / Travel

Aruba Tourism Authority

Met de zomer in ons vizier dromen we alvast over een duikje in de azuurblauwe zee, handdoekje zoeken op uitgestrekte witte stranden en even helemaal niks onder een palmboom… Oh, happy day. Met Aruba Tourism Authority komen de vakantievibes nog een stuk dichterbij.

Voor deze zonnige campagne vertellen locals hun verhaal en laten zij het #ONEHAPPYISLAND Aruba zien. Deze verhalen zijn te zien in de interactieve Video Billboard en “Think” en “Do” banners.

DEPT /

Locals

Locals

In onze interactieve Video Billboard maak je kennis met de Aruba locals Sarah-Quita, Shanti en de familie Gomez. Zij nemen je mee naar hun favoriete hotspots. Ontmoet de local in de setting die je het meeste aanspreekt of leer ze allemaal kennen.

Het verhaal start zodra je op een van de locals klikt. Daarna heb je de mogelijkheid het geluid te unmuten en zie je niet alleen de paradijselijke beelden, maar hoor je ook het verhaal. Ondertussen zie je de favoriete hotspots op de kaart. Mocht je er niet genoeg van krijgen, klik dan gewoon lekker op ‘replay’ en waan je even op Aruba. Teruggaan naar het hoofdmenu gaat makkelijk door te klikken op ‘terug’.

In de Think banners nodigen de locals je direct uit om mee te gaan op ontdekkingstocht. In de Do banners is het plannen van je reis maar een muisklik verwijdert. Vakantiekriebels gekregen? Zwijmel dan met ons mee en bekijk deze zonnige creaties.

DEPT /

Interactieve banners

DEPT /

Werkwijze

Werkwijze

Samen met DEPT hebben we gekeken hoe we eens flink het vakantiegevoel kunnen aanwakkeren. Met tropische sfeerbeelden en verhalen van de locals hebben we gebruikers kennis laten maken met vakantiebestemming Aruba. Door het interactieve billboard kunnen gebruikers de verschillende kanten van het eiland zien. Bij het tonen van de video’s is de #ONEHAPPYISLAND zodat je via social media nog meer beelden kunt zien.