CASES / C+I / Televisie

Crime + Investigation

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Deze in Nederland relatief jonge zender, biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden door middel van verschillende baanbrekende, spannende en mysterieuze series.

De komst van deze zender in Nederland moest natuurlijk niet onopgemerkt blijven! Wij waren verantwoordelijk voor de online campagne van Crime and Investigation, waarbij wij o.a. banners en een Facebook Canvas Ad produceerden.

C+I /

Facebook

Facebook Canvas Ad

Om een beeld te krijgen van de nieuwe zender en de verschillende series te ontdekken, produceerden wij een Facebook Canvas Ad. In dit coole mobiele formaat kon de bezoeker swipen, scrollen en met de telefoon 'tilten' om te ontdekken wat de zender allemaal te bieden heeft.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de Facebook Canvas Ad.

Yay, we gaan je hartstikke bellen!
Crime + Investigation /

IAB formaten

728
90
300
250
C+I /

Werkwijze

Werkwijze

De klant liet ons vrij in het bepalen van het concept voor deze banners en de Facebook Canvas Ad, waarbij we vooral de nadruk wilden leggen op het aanbod van de zender. Door snel te schakelen met de klant konden we deze campagne op relatief korte termijn realiseren.