jaaaaa Banners | Men in Green - We do display
Display / Banners

Banner campagnes

Het maken van banners is een vak apart. Bannercampagnes kunnen uit wel 20 verschillende formaten bestaan, daarnaast kun je ook nog kiezen voor extra impactvolle banners die ruimte bieden voor rich media (zoals video en extra interactie). Reguliere banners kun je vaak ook goed gebruiken als retargeting banners.

Contact

Reguliere banners

De meeste banners die je online ziet zijn reguliere uitingen, deze kun je serveren via veel verschillende publishers. De campagne die we voor Toto hebben gemaakt is een goed voorbeeld van een reguliere banner campagne. Deze banners moeten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om te zorgen dat ze zo breed mogelijk inzetbaar zijn.

Een regulier bannerpakket kan qua omvang variƫren van drie tot wel twintig formaten. De meest bekende formaten zijn de rectangle (300x250), leaderboard (728x90) en skyscraper (160x600). Op deze formaten zijn tal van variaties ontwikkeld zodat de banner campagne zo breed mogelijk kan worden ingezet op mobiel en desktop.

Publishers en specificaties

Als je je bannercampagne breed wilt inzetten betekent dit vaak dat je banner aan de eisen van verschillende publishers en platformen moet voldoen. Zo zijn de eisen van Google weer net iets anders dan de eisen van Weborama of Adform. In deze specificaties staat onder andere welke manier een klik op de banner moet worden geregistreerd en hoe groot de banner mag zijn.

Banner campagnes zijn niet het enige wat we kunnen, we zijn namelijk gespecialiseerd in display. Daar vallen natuurlijk ook andere dingen onder zoals: Dynamische banners, Interactieve banners, Rich Media, Interscroller, Instagram Stories, Facebook Canvas Ad, Digital Out-of-Home,

Check onze cases om een idee te krijgen waar we tot nu toe aan hebben gewerkt en voor wie. Daarbij vertellen we graag wat meer over onze werkwijze en de optimale invulling van je campagnes onder het genot van een bakje koffie.

Banners /

Voorbeelden

728
90
300
250
300
250
Banners /

Neem contact op

Al overtuigd?

We willen jou ook dolgraag helpen met je banner campagnes, als je ons even een bericht stuurt of contact zoekt via hello@meningreen.nl helpen we je graag verder. Die mailtjes worden namelijk direct doorgestuurd naar Denise en David. Vol verwachting liggen ze 24/7 naast hun mailbox, dus de kans dat ze snel reageren is groot. Meestal al binnen een half uurtje!

hello@meningreen.nl
+31 (0)35 77 308 69

Yay, je mail is onderweg naar David en Denise
Oeps, je e-mailadres klopt niet