Over ons

Over ons / hoi

Nice to e-meet you

Met het leukste team van Nederland zorgen wij er elke dag voor dat jij het maximale uit je campagnes kan halen. Ieder heeft z'n specialiteit en personality, iets wat je in al ons werk terugziet.

Benieuwd wat onze drive is en wie er allemaal aan je campagnes werken? Check het hieronder of kom gewoon langs voor de full experience.

Over ons /

Visie

Waarom we er zijn

In 2008 zijn we ooit begonnnen, destijds gericht op actie- en campagnesites. Dit was een tijdperk waar het gebruik van Flash de status quo was. Met het vooruitzicht van het wegvallen van Flash gooiden we het roer om..

Het was voor ons een unieke kans om met een compleet nieuwe aanpak display campagnes op te zetten. Daarom zijn we in 2012 veranderd van alleskunner naar specialist, volledig gericht op display campagnes.

Display campagnes zijn uniek; er is vaak sprake van spoed, korte doorlooptijden en ze zijn zeer veranderlijk. Daarnaast moet de kwaliteit natuurlijk altijd top-notch zijn. Dit vraagt meer dan simpelweg een goed productieteam, dit vraagt om een andere kijk op alles wat een project goed laat verlopen. Een andere manier van werken.

Je kent vast wel die trajecten die niet soepel verliepen, waar alle liefde langzaam wegebt. Wat er soms zelfs voor zorgde dat je de handdoek in de ring gooide en besloot om het bij de volgende campagne nog eens te proberen. Dat is precies wat wij bedoelen met "de manier van werken". Display campagnes bieden geen ruimte om de liefde te verliezen, alles moet soepel verlopen en dan alleen haal je het maximale eruit.

Een soepel traject zorgt ervoor dat je verder kan kijken, je kunt de puntjes op de i zetten. Zodra je af bent van het gevoel "dat het dan maar af is" krijg je de ruimte voor kwaliteit.

Wij doen er alles aan om een display traject soepel te laten verlopen. Zo werken we onder andere met een vaste prijslijst, hebben we geen limiet op correctierondes, geven we je een eigen omgeving en hebben we onze eigen QA.

En daarom zijn wij hier, om jou te laten zien dat de manier van werken bepalend is.

Het team

‘‘I'm back! Ik buig die pixels alsof het niks is met bovenmenselijke precisie.

Abdel
El Hannaoui

Designer

‘‘Designen is net als motorrijden, het kan me niet snel genoeg gaan.

Daan
Dalmeijer

Designer
& rolmodel

‘‘Ik kan het niet laten tijdens een citytrip "Raad het Font" te spelen en word blij van zo lang mogelijke reclameblokken.

David
Remmer

Co-founder

‘‘Ik had hier een hele vette quote moeten verzinnen, maar dat paste helaas niet in de planning

Denise
Brokerhof

Project
manager

‘‘Zo'n ad kan me niet gek genoeg, ik hou van die details - tot op de pixel.

Gideon
Nanuru

Designer

‘‘Ik woord-grappen maken nooit zat, ik ben alleen die kip-zat-é aan de Bali van de Indonees...

Irvin
Boer

Creative Developer

‘‘Ik hou van het perfectioneren van onze interne productie processen. Leuk voor jou als klant, soms minder leuk voor mijn collega's

Jaap
den Hertog

Co-founder

‘‘Ik ben hier de enige marketeer, dus voor mij zit elke dag weer vol nieuwe verassingen.

Jessica
Aarbodem

Marketeer

‘‘Animaties maken is een gevoel, soms zijn het de details die niemand ziet die een advertentie compleet maken.

Martijn
Oppedijk

Developer

‘‘Hij wilde niet stilzitten

Pixel

Sales
manager

‘‘Het zijn de details die het verschil maken.

Quoc
Bui

Developer

Over ons /

Scorebord

Ons scorebord

Tuurlijk “work hard, play harder, blabla”, wij rennen gewoon wanneer het moet en gamen om hoog in die lijst te blijven staan. Die games komen en gaan, maar de hitlijst houden we altijd bij. Zo nu en dan zijn er officiele competities waar je je strepen kan verdienen, ook als klant!

Top 5

Rocket League

  • 1.Daan
  • 2.David
  • 3.Irvin
  • 4.Jaap
  • 5.Martijn

Top 5

FIFA 19

  • 1.Irvin
  • 2.Jaap
  • 3.David
  • 4.Gideon
  • 5.Appie